Ons verhaal

Ons product is ontwikkeld door rokers, voor volwassen rokers.

Ons team

JUUL Labs is opgericht door voormalig rokers James en Adam, met als doel om de levens te veranderen en uiteindelijk sigaretten te elimineren. Vandaag de dag bestaat JUUL Labs uit een groeiend team van wetenschappers, engineers, ontwerpers, experts op het gebied van de supply chain, klantenservice en zakelijk professionals die ervan overtuigd zijn dat design en technologie cruciaal zijn om een geschikt alternatief voor sigaretten te creëren.

Ons directieteam

Adam Bowen
Oprichter, Chief Technology Officer
Adam heeft meer dan 15 jaar ervaring met het ontwerpen van consumentenproducten en 11 jaar ervaring met innovatie op het gebied van tabaksproducten. Hij heeft een Master of Science in productdesign behaald aan de Universiteit van Stanford en een Bachelor of Arts in fysica aan Pomona College.

K.C Crosthwaite
CEO
K.C. heeft ruim twintig jaar ervaring in productontwikkeling, management en engagement van belanghebbenden en regelgevende instanties. Zijn meest recente functie was als Chief Growth Officer bij Altria, waar hij zich richtte op het ontwikkelen van alternatieven voor brandbare sigaretten. K.C. is afgestudeerd aan de Marquette University en heeft zijn Master of Business Administration behaald aan het Providence College.

Joanna Engelke
Chief Quality and Regulatory Officer
Joanna heeft meer dan 30 jaar ervaring, met inbegrip van uitvoerend management voor wereldwijde kwaliteit/regelgeving voor Boston Scientific, algemeen directeur van Halloran Consulting. Joanna heeft een MBA behaald aan Harvard en een Bachelor of Arts in politieke wetenschappen aan Yale.

Jared Fix
Chief Strategy Officer
Jared heeft vele leidinggevende functies bekleed binnen gereguleerde sectoren waaronder als Chief Growth Officer en Chief Marketing Officer bij Constellation Brands en als algemeen directeur bij Beam Suntory. Jared was voorheen Engagement Manager bij McKinsey & Co en kapitein in het Amerikaanse leger. Jared heeft een Master of Business Administration behaald aan de Universiteit van Columbia en een Bachelor of Arts in economie aan het College of William & Mary.

Monika Fahlbusch
Chief People Officer
Monika is een doorgewinterde manager met meer dan 30 jaar ervaring in het leidinggeven aan mensen bij bedrijven zoals BMC Software en Salesforce. Monika is in 2016 door Silicon Valley Business Journal uitgeroepen tot een van de Silicon Valley Women of Influence. Ze heeft een Bachelor of Science in bedrijfskunde en economie van St. Mary's College of California, en was hier lid van de adviesraad van de School of Business and Economics.

David Dickey
Chief Supply Chain Officer
David heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van toeleveringsketens en bedrijfsvoering in uiteenlopende sectoren en heeft daarbij grootschalige transformaties geleid voor TPG Capital en United Technologies. Hij heeft een Master of Science in management behaald aan Purdue en een Bachelor of Science in elektrotechniek aan Worcester Polytechnic Institute.

Matt David
Chief Communications Officer
De ervaring van Matt David als communicatiestrateeg omvat werk voor bedrijven, succesvolle verkiezingscampagnes en dienstverlening bij de federale en staatsoverheid. Hij heeft senior communicatiefuncties bekleed tijdens de laatste presidentiële campagnes en heeft de communicatiestrategieën geleid voor de staat Californië, voor global Fortune 500-bedrijven, voor technologiebedrijven en voor verkozen functionarissen.

Bob Robbins
Chief Growth Officer
Bob brengt ervaring mee op het gebied van het beheren van gereguleerde consumentenverkoop, waarvan de meest recente bij Constellation Brands. Voor zijn carrière in de commerciële sector was hij officier en vliegenier bij de US Navy. Bob heeft een MBA behaald aan de Universiteit van Stanford en een Bachelor of Science in systeemengineering aan de US Naval Academy.

Onze getalenteerde teamleden

Claire O'Malley
Sustaining Mechanical Engineer
Claire, die diploma's heeft behaald in werktuigbouwkunde en studiokunst, brengt haar dagen door met computer-aided design of het maken van prototypes van productveranderingen en -verbeteringen.

Charlie Paguyo
Manager accounting & bedrijfsvoering
Charlie, een echte veteraan op het gebied van accounting, legt elke financiële transactie vast voor meerdere afdelingen.

Esteban Leon
Mechanisch Engineer R&D
Esteban is afkomstig uit de industrie voor hernieuwbare energie en kwam bij het team van JUUL om zijn achtergrond in engineering in te zetten voor vele producten in ons portfolio.

Adam deSouza
Manager Kwaliteit & Productie-engineering
Adam, die een Bachelor of Science in biomedische techniek heeft behaald aan Northwestern University, leidt vele engineeringprojecten die zijn gericht op het verbeteren van de productieprocessen om JUUL Labs verder te ontwikkelen.

Cookie Settings