U probeert JUUL.com te bezoeken, een commerciële website bedoeld voor personen in de Verenigde Staten. Derhalve zullen uw persoonlijke gegevens worden verzameld in de Verenigde Staten en zijn deze onderworpen aan de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van de site. Dit beleid en deze procedures zijn mogelijk niet aan dezelfde wetten inzake gegevensbescherming als in het land waarin u de informatie oorspronkelijk hebt verstrekt. Door deze website te blijven gebruiken, bevestigt u dat u deze informatie begrijpt en hiervoor toestemming geeft.

ONS VERHAAL

Ons product is ontwikkeld door rokers, voor volwassen rokers.

Adam Bowen en James Monsees richtten samen JUUL Labs op toen zij hun achtergrond op het gebied van productontwerp inzetten om een geschikt alternatief voor roken te viden. Zij waren al vele jaren rokers, maar toen zij dat alternatief niet konden vinden voor sigaretten, zagen Adam en James een mogelijkheid om industrieel design in te zetten voor de rookindustrie. Het resultaat was JUUL.

ONS TEAM

JUUL Labs is opgericht door voormalig rokers James en Adam, met als doel om de levens te veranderen en uiteindelijk sigaretten te elimineren. Vandaag de dag bestaat JUUL Labs uit een groeiend team van wetenschappers, engineers, ontwerpers, experts op het gebied van de supply chain, klantenservice en zakelijk professionals die ervan overtuigd zijn dat design en technologie cruciaal zijn om een geschikt alternatief voor sigaretten te creëren.

Ons Team

Adam Bowen
Oprichter, Chief Technology Officer
Adam heeft meer dan 15 jaar ervaring met het ontwerpen van consumentenproducten en 11 jaar ervaring met innovatie op het gebied van tabaksproducten. Hij heeft een Master of Science in productdesign behaald aan de Universiteit van Stanford en een Bachelor of Arts in fysica aan Pomona College.

James Monsees
Oprichter, Chief Product Officer
James heeft meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van consumentenproducten. Hij heeft een Master of Science in productdesign behaald aan de Universiteit van Stanford en een Bachelor of Arts in fysica en studiokunst aan Kenyon College.

K.C Crosthwaite
CEO
K.C. heeft ruim twintig jaar ervaring in productontwikkeling, management en betrokkeheid van belanghebbenden en regelgevende instanties. Zijn meest recente functie was als Chief Growth Officer bij Altria, waar hij zich richtte op het ontwikkelen van alternatieven voor brandbare sigaretten. K.C. is afgestudeerd aan de Marquette University en heeft zijn Master of Business Administration behaald aan het Providence College.

Ashley Gould
Chief Administrative Officer
Ashley heeft meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van juridische zaken en bedrijfsvoering met inbegrip van 12 jaar in privé- evenals beursgenoteerde technologie- en biofarmaceutische bedrijven. Zij heeft een Juris Doctor behaald aan de rechtsfaculteit van de University of San Francisco en een Bachelor of Science in politieke economie aan de Universiteit van Californië in Berkeley.

Tim Danaher
Chief Financial Officer
Tim heeft meer dan 15 jaar ervaring met leiderschap op het gebied van investment banking en bedrijfsvoering. Hij is afgestudeerd aan Loyola University Maryland met een Bachelor of Business Administration in internationale zaken.

Joanna Engelke
Chief Quality and Regulatory Officer
Joanna heeft meer dan 30 jaar ervaring, met inbegrip van uitvoerend management voor wereldwijde kwaliteit/regelgeving voor Boston Scientific, algemeen directeur van Halloran Consulting. Joanna heeft een MBA behaald aan Harvard en een Bachelor of Arts in politieke wetenschappen aan Yale.

Bob Robbins
President JUUL Amerika
Bob brengt ervaring mee op het gebied van het beheren van gereguleerde consumentenverkoop, waarvan de meest recente bij Constellation Brands. Voor zijn carrière in de commerciële sector was hij officier en vliegenier bij de US Navy. Bob heeft een MBA behaald aan de Universiteit van Stanford en een Bachelor of Science in systeemengineering aan de US Naval Academy.

Danna McKay
Algemeen Directeur
Danna is manager bedrijfsvoering en heeft meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende consumentenproducten en sectoren. Zij bezit een MBA van de Universiteit van Washington in St. Louis, Missouri en een Bachelor of Arts in economie van de Universiteit van Duke.

David Dickey
Chief Supply Chain Officer
David heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van toeleveringsketens en bedrijfsvoering in uiteenlopende sectoren en heeft daarbij grootschalige transformaties geleid voor TPG Capital en United Technologies. Hij heeft een Master of Science in management behaald aan Purdue en een Bachelor of Science in elektrotechniek aan Worcester Polytechnic Institute.

Jerry Masoudi
Chief Legal Officer
Jerry heeft 25 jaar ervaring met wet- en regelgeving bij grote firma's en bij de federale overheid. Hij was als Chief Counsel werkzaam bij de FDA en General Counsel bij Celgene Corporation. Hij heeft een Juris Doctor behaald aan de University of Chicago Law School en een Bachelor of Arts in economie aan Amherst College. Jerry is werkzaam op ons kantoor in Washington, DC en is lid van de orde der advocaten van DC.

Matt David
Chief Communications Officer
De ervaring van Matt David als communicatiestrateeg omvat werk voor bedrijven, succesvolle verkiezingscampagnes en dienstverlening bij de federale en staatsoverheid. Hij heeft senior communicatiefuncties bekleed tijdens de laatste presidentiële campagnes en heeft de communicatiestrategieën geleid voor de staat Californië, voor global Fortune 500-bedrijven, voor technologiebedrijven en voor verkozen functionarissen.

Tom Cullen
Chief Information Officer
Tom heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van technologie en bedrijfsvoering binnen uiteenlopende sectoren, waaronder op het gebied van consumentenproducten, digitaal entertainment en e-commerce. Tom heeft een Bachelor of Science in computerwetenschappen behaald aan de Northeastern University.

Daniel Cruise
Chief Public Affairs Officer
Daniel is voormalig Corporate VP bedrijfsontwikkeling, overheid & openbare zaken geweest bij Alcoa en Arconic, de opvolger daarvan. Voor deze functies was Daniel algemeen directeur bij Albright Stonebridge Group en een woordvoerder buitenlandse zaken van het Witte Huis onder de Clinton administratie. Hij heeft een Master of Philosophy in internationale zaken behaald aan de Universiteit van Cambridge en een Bachelor of Arts in internationale betrekkingen aan Brown University.

Jared Fix
Chief Strategy Officer
Jared heeft vele leidinggevende functies bekleed binnen gereguleerde sectoren waaronder als Chief Growth Officer en Chief Marketing Officer bij Constellation Brands en als algemeen directeur bij Beam Suntory. Jared was voorheen Engagement Manager bij McKinsey & Co en kapitein in het Amerikaanse leger. Jared heeft een Master of Business Administration behaald aan de Universiteit van Columbia en een Bachelor of Arts in economie aan het College of William & Mary.

Bryan White
SVP Hardware Engineering
Byran, die een Bachelor of Science in werktuigbouwkunde heeft behaald aan de Universiteit van Stanford, leidt al meer dan 20 jaar productinnovatieteams. Hij heeft ervaring binnen een waaier aan categorieën, gaande van meubels tot medische apparatuur.

Ann Hoey
Vicepresident, marketing
Ann heeft meer dan 20 jaar ervaring met merkbeheer, advertenties, digitale marketing en leiderschap op het gebied van bedrijfsvoering. Meest recentelijk leidde zij de performance marketing bij Nike, voor zowel Global als Noord-Amerika. Zij bezit een Bachelor of Arts double major in economie en geschiedenis van de Universiteit van Californië, San Diego.

Ken Bishop
Vicepresident, Internationale Groei, APAC
Ken vervoegde JUUL met meer dan 10 jaar ervaring in de regio Azië/Oceanië. Voordat Ken bij JUUL Labs begon, bekleedde hij 7 jaar lang leidinggevende functies bij Facebook binnen de regio Azië/Oceanië, waar hij uiteindelijk de functie algemeen directeur voor de regio Zuidoost-Azië bekleedde. Vóór Facebook was Ken analytisch consultant bij Nielsen Company. Ken bezit een Bachelor of Arts in economie van de Universiteit van Miami.

Onze getalenteerde teamleden

Alan Feng
Senior Director, Engineering Operations
Met een Bachelor of Science in werktuigbouwkunde, behaald aan Massachusetts Institute of Technology, en een Master of Science in engineering van productdesign, behaald aan de Universiteit van Stanford, zet Alan zijn uitgebreide ervaring (evenals zijn eeuwigdurende geduld) in om onze engineering operations verder te ontwikkelen.

Claire O'Malley
Sustaining Mechanical Engineer
Claire, die diploma's heeft behaald in werktuigbouwkunde en studiokunst, brengt haar dagen door met computer-aided design of het maken van prototypes van productveranderingen en -verbeteringen.

Charlie Paguyo
Manager accounting & bedrijfsvoering
Charlie, een echte veteraan op het gebied van accounting, legt elke financiële transactie vast voor meerdere afdelingen.

Nemo Baker
Senior Front End Engineer
Nemo, een datascience- en operations-expert, zorgt ervoor dat onze websites er goed uitzien en op alle apparaten en in alle browsers goed werken.

Esteban Leon
Mechanisch Engineer R&D
Esteban is afkomstig uit de industrie voor hernieuwbare energie en kwam bij het team van JUUL om zijn achtergrond in engineering in te zetten voor vele producten in ons portfolio.

Adam deSouza
Manager Kwaliteit & Productie-engineering
Adam, die een Bachelor of Science in biomedische techniek heeft behaald aan Northwestern University, leidt vele engineeringprojecten die zijn gericht op het verbeteren van de productieprocessen om JUUL Labs verder te ontwikkelen.

Cookie Settings