U probeert JUUL.com te bezoeken, een commerciële website bedoeld voor personen in de Verenigde Staten. Derhalve zullen uw persoonlijke gegevens worden verzameld in de Verenigde Staten en zijn deze onderworpen aan de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van de site. Dit beleid en deze procedures zijn mogelijk niet aan dezelfde wetten inzake gegevensbescherming als in het land waarin u de informatie oorspronkelijk hebt verstrekt. Door deze website te blijven gebruiken, bevestigt u dat u deze informatie begrijpt en hiervoor toestemming geeft.

JUUL LABS, INC.

INFORMATIE OVER HANDELSMERKEN

Hieronder vindt u een niet-uitputtende lijst van de handelsmerken en dienstmerken van JUUL Labs. Handelsmerksymbolen weerspiegelen de status van het merk in de Verenigde Staten. Voor gebruik buiten de Verenigde Staten mogen onze merktekens alleen met het ™-symbool worden weergegeven, tenzij u bij ons hebt aangetoond dat het betrokken merkteken in uw rechtsgebied is geregistreerd.

Meer informatie over het gebruik van onze merktekens en merken vindt u in de Gids voor het Gebruik van branding en handelsmerken van JUUL Labs, Inc.

Merk Generieke term
JUUL Labs™
JUUL® verdamper of dampproduct
JUULpods™ patroon of pod
JUUL Pass™ voordelen programma
RACS™ programma

* In sommige gevallen, zoals publicaties van wetenschappelijk onderzoek, kan het gepast zijn om naar JUUL-producten te verwijzen met het begrip Electronic Nicotine Delivery Systems (“ENDS”).

Cookie Settings