U probeert JUUL.com te bezoeken, een commerciële website bedoeld voor personen in de Verenigde Staten. Derhalve zullen uw persoonlijke gegevens worden verzameld in de Verenigde Staten en zijn deze onderworpen aan de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van de site. Dit beleid en deze procedures zijn mogelijk niet aan dezelfde wetten inzake gegevensbescherming als in het land waarin u de informatie oorspronkelijk hebt verstrekt. Door deze website te blijven gebruiken, bevestigt u dat u deze informatie begrijpt en hiervoor toestemming geeft.

JUUL Lab’s missie is het veranderen van de levens van de één miljard volwassen rokers door de wereld van sigaretten te ontdoen.

JUUL IS ONTWIKKELD VOOR ROKERS, DOOR ROKERS.

Het JUUL-apparaat is een vaporizer met een gereguleerde temperatuurbediening. Er wordt gebruikgemaakt van een JUULpod gevuld met een eigen e-liquid-formule die bestaat uit glycerol, propyleenglycol, natuurlijke oliën, extracten en smaakstof, nicotine en benzoëzuur. Door deze technologie heeft u geen last meer van as en de geur van sigaretten.