Preventiebeleid Minderjarigen

Wij ontwikkelen programma's om het gebruik van onze producten door minderjarigen te voorkomen. Hieronder staan onze huidige initiatieven, geleid door ons preventiebeleid minderjarigen.

Indien u ideeën heeft voor ons of geïnteresseerd bent om hierin met ons samen te werken, stuur dan een e-mail naar youthprevention@juul.be.

INSPANNINGEN VAN JUUL LABS OM GEBRUIK DOOR MINDERJARIGEN TEGEN TE GAAN:

Wij brengen onze producten op verantwoorde wijze op de markt en volgen daarbij strikte richtlijnen om onze producten uitsluitend te richten op volwassen rokers en niet op minderjarigen.

  • Wij zijn niet aanwezig op social media.
  • Wij ondersteunen de wet- en regelgeving om de aankoop en het gebruik van onze producten door minderjarigen te voorkomen. Verkopers moeten IDs controleren als ze denken dat de klant jonger is dan 25 jaar.
  • De verkopers van onze producten zijn gebonden door voorwaarden die controle inhouden op de naleving, alsook sancties in geval van niet-naleving, van het verkoopsverbod aan minderjarigen.
  • Op onze verpakkingen staat een prominente melding over nicotine met de tekst "Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers" alsook de aanvullende uitspraak: "Een alternatief voor volwassen rokers."
  • Vanwege de gereguleerde aard van ons product, voeren wij willekeurige nalevingscontroles van onafhankelijke winkels uit door middel van ons mystery-shoppingprogramma. Ieder jaar evalueren wij honderden locaties.
  • De JUUL producten zijn niet bedoeld voor niet-rokers of personen jonger dan 18 jaar en worden streng gecontroleerd om misbruik te voorkomen.
Cookie Settings