U probeert JUUL.com te bezoeken, een commerciële website bedoeld voor personen in de Verenigde Staten. Derhalve zullen uw persoonlijke gegevens worden verzameld in de Verenigde Staten en zijn deze onderworpen aan de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van de site. Dit beleid en deze procedures zijn mogelijk niet aan dezelfde wetten inzake gegevensbescherming als in het land waarin u de informatie oorspronkelijk hebt verstrekt. Door deze website te blijven gebruiken, bevestigt u dat u deze informatie begrijpt en hiervoor toestemming geeft.

Preventiebeleid Minderjarigen

Wij ontwikkelen programma's om het gebruik van onze producten door minderjarigen te voorkomen. Hieronder staan onze huidige initiatieven, geleid door ons preventiebeleid minderjarigen.

Indien u ideeën heeft voor ons of geïnteresseerd bent om hierin met ons samen te werken, stuur dan een e-mail naar youthprevention@juul.be.

INSPANNINGEN VAN JUUL LABS OM GEBRUIK DOOR MINDERJARIGEN TEGEN TE GAAN:

Wij brengen onze producten op verantwoorde wijze op de markt en volgen daarbij strikte richtlijnen om onze producten uitsluitend te richten op volwassen rokers en niet op minderjarigen.

  • Wij zijn niet aanwezig op social media.
  • Wij ondersteunen de wet- en regelgeving om de aankoop en het gebruik van onze producten door minderjarigen te voorkomen. Verkopers moeten IDs controleren als ze denken dat de klant jonger is dan 25 jaar.
  • De verkopers van onze producten zijn gebonden door voorwaarden die controle inhouden op de naleving, alsook sancties in geval van niet-naleving, van het verkoopsverbod aan minderjarigen.
  • Op onze verpakkingen staat een prominente melding over nicotine met de tekst "Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers" alsook de aanvullende uitspraak: "Een alternatief voor volwassen rokers."
  • Vanwege de gereguleerde aard van ons product, voeren wij willekeurige nalevingscontroles van onafhankelijke winkels uit door middel van ons mystery-shoppingprogramma. Ieder jaar evalueren wij honderden locaties.
  • De JUUL producten zijn niet bedoeld voor niet-rokers of personen jonger dan 18 jaar en worden streng gecontroleerd om misbruik te voorkomen.
Cookie Settings